|
|
IVECO CR, a.s. |
|
|
Měsíc: červen
2025 |
|
|
Vysoké Mýto |
|
Týden
od 16.6. do
20.6. 2025 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pondělí 16.6. |
Úterý 17.6. |
Středa 18.6. |
Čtvrtek 19.6. |
Pátek 20.6. |
|
|
|
|
|
|
|
Polévka |
I. |
Zeleninový vývar |
Slepičí vývar |
Česneková polévka |
Uzený vývar |
Hovězí vývar |
dne |
|
s nudlemi |
se smaženým hráškem |
s bramborami |
se zeleninou a rýží |
s kápáním |
|
|
|
|
|
|
|
Polévka |
II. |
Brokolicová polévka |
Podkrkonošské kyselo |
Frankfurtská polévka |
Selská polévka |
Gulášová polévka |
dne |
|
s krutony |
s houbami a bramborami |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
II. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tradiční |
I. |
Uzená krkovice, |
Masové klopsy, |
Vepřové karé |
Špagety s drcenými rajčaty |
Vepřová pečeně |
menu |
|
křenová omáčka, |
rajská omáčka, |
na žampionech, |
a kuřecím masem, |
na smetaně, |
|
|
houskové knedlíky |
těstoviny |
dušená rýže |
sypané sýrem |
houskové knedlíky |
|
|
|
|
|
|
|
Tradiční |
II. |
Drůbeží rizoto |
Plněná |
Mexické fazole |
Pečené kuřecí stehno |
Zapečené těstoviny |
menu |
|
se sýrem, |
kuřecí roláda, |
s chilli a kukuřicí |
Montevideo s pikantní |
s uzeným masem. |
|
|
kyselá okurka |
bramborová kaše |
klobása, chléb |
omáčkou, dušená rýže |
kyselá okurka |
|
|
|
|
|
|
|
Tradiční |
IlI. |
Rýžová kaše |
|
|
|
Krupicová kaše |
menu |
|
s máslem a kakaem |
|
|
|
s kakaem |
|
|
|
|
|
|
|
Balance |
|
Grenadýrský pochod, |
Čočkový dhal |
Smažený švýcarský |
Koprová omáčka, |
Ďábelské robi maso |
menu |
|
kyselá okurka |
s mrkví a květákem, |
tofu řízek, opečené |
2 vařená vejce, |
se zeleninou, |
|
|
|
pita chléb |
bylinkové brambory |
vařené brambory |
dušená rýže |
|
|
|
|
|
|
|
Tradiční |
I. |
Pstruh duhový pečený |
Hovězí roštěná, |
Kuřecí steak zapečený |
Medailonky z panenky, |
Krůtí steak, |
menu |
|
na másle a česneku, |
hříbková smetanová omáčka, |
s broskví a se sýrem, |
pikantní omáčka s fazolkami |
brusinková omáčka, |
EXPRESS |
|
grenaille |
hranolky |
bramborové krokety |
a kukuřicí, bramboráčky |
americké brambory |
|
|
|
|
|
|
|
Tradiční |
II. |
Kuřecí oheň |
Vepřový plátek |
Vepřový plátek |
Pečená treska, dušená |
Kuřecí nudličky, sýrová |
menu |
|
se zeleninou, |
na černém pivu, |
Barbecue, |
míchaná zelenina, |
omáčka, jarní cibulka, |
EXPRESS |
|
hranolky |
opečené brambory |
jasmínová rýže |
šťouchané brambory |
basmati rýže |
|
|
|
|
|
|
|
Studené |
|
Italský salát Panzanella |
Těstovinový salát |
Šopský salát, |
Salát z penne |
Zeleninový talíř, |
jídlo |
|
s krutony a zálivkou, |
s kuřecím masem |
1 ks vícezrnného pečiva |
s grilovanými žampiony |
1 ks chleba |
|
|
1 ks pečiva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doplňkový |
|
|
Kynutý koláč |
Tvarohová pěna |
Makovec |
|
prodej |
|
|
s mákem a se švestkami |
s čokoládou |
s citronovou polevou |
|
|
|
|
|
|
|
|
Denní výběr
salátů a dresinků. |
|
|
Vaše
připomínky s Vámi rádi projednají |
Změna
jídelničku vyhrazena! |
|
|
šéfkuchaři p.Pluhár a p.Bittner |
|
|
|
|
|
|
|